Το απόρρητο στην Perry Street Software

Το απόρρητο στην Perry Street Software

Η ιδιωτικότητα είναι σημαντική.

Ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες λογισμικού που ανήκουν σε κουίρ άτομα στον κόσμο και δημιουργοί δύο από τις πιο διαδεδομένες ΛΟΑΤΚΙ+ εφαρμογές γνωριμιών στα καταστήματα εφαρμογών, του SCRUFF και του Jack'd, όσοι εργαζόμαστε στην Perry Street γνωρίζουμε και αισθανόμαστε γιατί αυτά τα ζητήματα έχουν σημασία για την κοινότητα και τον κόσμο μας.

 

Οι αξίες της Perry Street Software μάς έχουν υποχρεώσει να πάρουμε μερικές δύσκολες αποφάσεις, οι οποίες μας χωρίζουν από τον υπόλοιπο κλάδο:

Δεν παρέχουμε σύνδεση μέσω Facebook

Η Perry Street Software σκόπιμα δεν συνεργάζεται με το Facebook, το Instagram ή άλλα συστήματα σύνδεσης μέσω κοινωνικών δικτύων – κάτι που οι χρήστες της εφαρμογής μας συνειδητοποιούν όταν συνδέονται στο προφίλ τους.

Δεν επιτρέπουμε τα διαφημιστικά δίκτυα τρίτων

Το 2018, ανταποκρινόμενη στον νέο ευρωπαϊκό νόμο περί απορρήτου, ο οποίος ονομάζεται ΓΚΠΔ, η Perry Street
Software αποφάσισε να αφαιρέσει όλες τις διαφημίσεις τρίτων από τις εφαρμογές της. Εξαιτίας αυτής της απόφασης, η εταιρεία χάνει διαρκώς έσοδα, αλλά συμβάλλει στην προστασία της ταυτότητας των μελών της. Δες ένα βίντεο με τον γενικό διευθυντή μας να διηγείται αυτή την ιστορία.

Δεν πουλάμε δεδομένα

Από τότε που ιδρύθηκε, η Perry Street Software δεν έχει κοινοποιήσει και δεν έχει πουλήσει ποτέ λίστες μελών σε τρίτους διαμεσολαβητές δεδομένων. Διάβασε περισσότερα για την ιστορία που βρίσκεται πίσω από την απόφασή μας.

Πολιτική υποστήριξη

Το 2020, η Perry Street Software ήταν ένας από τους τρεις μεγαλύτερους δωρητές προς στήριξη του νόμου περί απορρήτου καταναλωτών της Καλιφόρνια (CCPA), ενός πρωτοποριακού νόμου για το απόρρητο στην Καλιφόρνια. Η Perry Street Software εξακολουθεί να δραστηριοποιείται ως προς την τεχνολογική πολιτική στην Ουάσιγκτον. Έχουμε αρχίσει να συναντάμε γερουσιαστές και βουλευτές, για να βεβαιωθούμε ότι η φωνή των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων ακούγεται, καθώς λαμβάνονται κρίσιμες αποφάσεις σχετικά με την ελευθερία του λόγου, την πολιτική για τα καταστήματα εφαρμογών και τις ρυθμίσεις περί κοινωνικών δικτύων.

 

* * *

 

Τέλος, σε αντίθεση με άλλες εταιρείες της Silicon Valley, σχεδιάζουμε εφαρμογές που χρησιμοποιούμε εμείς οι ίδιοι και μοιραζόμαστε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Έτσι, πιστεύουμε ότι οι αποφάσεις που λαμβάνουμε ως επιχείρηση βρίσκονται σε συνάρτηση με τα συμφέροντα της κοινότητάς μας. 

Διάβασε ολόκληρη την Πολιτική Απορρήτου μας και, αν εξακολουθείς να έχεις απορίες, μπορείς πάντα να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω του γραφείου υποστήριξης που λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα. 

 

Eric Silverberg

Διευθύνων σύμβουλος της Perry Street Software

 

    • Related Articles

    • Αλλαγές στην εθνοτική καταγωγή

      Από προεπιλογή, η εθνοτική καταγωγή στα προφίλ εμφανίζεται μόνο στα μέλη που έχουν και αυτά εθνοτική καταγωγή στο προφίλ τους. Οι χρήστες που δεν προσδιορίζουν εθνοτική καταγωγή στο προφίλ τους δεν θα βλέπουν την εθνοτική καταγωγή σε άλλα προφίλ. ...
    • Μοιράζεται το SCRUFF δεδομένα τοποθεσίας με τρίτους διαμεσολαβητές δεδομένων τοποθεσίας;

      Όχι, η Perry Street Software δεν κοινοποιεί δεδομένα τοποθεσίας σε τρίτους διαμεσολαβητές δεδομένων τοποθεσίας, ούτε σε αυτούς που αναφέρει η New York Times στον παρακάτω σύνδεσμο ούτε σε παρόμοιους με αυτούς: ...
    • Διαγράψτε οριστικά το προφίλ μου

      Αν πιστεύεις ότι δεν πρόκειται να ξαναχρησιμοποιήσεις το SCRUFF, μπορείς να ζητήσεις την οριστική διαγραφή του προφίλ σου. Έχε υπόψη ότι δεν θα μπορείς να ξαναενεργοποιήσεις το προφίλ σου ή να δεις προηγούμενες συνομιλίες, άλμπουμ, γουφ, επισκέψεις ή ...
    • Κρύψε την απόστασή σου

      Για να κρύψεις την απόστασή σου στο προφίλ σου: Άνοιξε το SCRUFF και πάτησε το εικονίδιο του λογαριασμού. Πάτησε Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις απορρήτου. Στην ενότητα Λεπτομέρειες ορίων, πάτησε τον διακόπτη Απόσταση και, στο παράθυρο επιβεβαίωσης που θα ...
    • Κρύψε την ηλικία σου

      Για να κρύψεις την ηλικία σου στο προφίλ σου: Άνοιξε το SCRUFF και πάτησε το εικονίδιο του λογαριασμού. Πάτησε Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις απορρήτου. Στην ενότητα Λεπτομέρειες ορίων, πάτησε τον διακόπτη Ηλικία. Επίστρεψε στην οθόνη Ρυθμίσεις και πάτησε ...