ALERT: SCRUFF Pro overgedragen

ALERT: SCRUFF Pro overgedragen

Als je een melding hebt ontvangen dat je Pro is overgedragen naar een ander profiel. Dit heeft meestal betrekking op een van de volgende zaken:

  • Je bent ingelogd op een ander profiel op een ander apparaat dat dezelfde Apple ID of Google-account gebruikt als waarmee je SCRUFF Pro hebt gekocht.
  • Je deelt een Apple ID of Google-account met iemand anders die ook SCRUFF gebruikt en die op hun apparaat is ingelogd en om een overdracht van SCRUFF Pro heeft gevraagd.

Als SCRUFF Pro is uitgeschakeld op jouw profiel omdat het is overgedragen, kun je dit oplossen door je abonnement te herstellen. Zie de volgende stappen voor het herstellen van SCRUFF Pro naar jouw profiel hieronder.

 

  1. Zorg ervoor dat jouw apparaat is ingelogd op de Google-account waarmee je SCRUFF Pro hebt gekocht
  2. Open SCRUFF
  3. Tik op Menu > Upgrade naar SCRUFF Pro
  4. Tik op Menu
  5. Tik op Google Play-abonnementen herstellen

SCRUFF Pro zou nu hersteld moeten zijn op jouw profiel.

NOTITIES

  • SCRUFF biedt momenteel geen ondersteuning voor het delen van een Google-account met iemand anders voor abonnementsaankopen
  • Als je SCRUFF Pro hebt gekocht via iOS en nu SCRUFF gebruikt op een Android-apparaat, neem dan contact op met ondersteuning voor extra hulp.
  1. Zorg ervoor dat jouw apparaat is ingelogd op de Apple ID waarmee je SCRUFF Pro hebt gekocht
  2. Open SCRUFF
  3. Tik op Pro
  4. Tik op Herstellen 
  5. Tik op Herstellen in het menu dat verschijnt

SCRUFF Pro zou nu hersteld moeten zijn op jouw huidige profiel.

NOTITIES

  • SCRUFF biedt momenteel geen ondersteuning voor het delen van een Apple ID met iemand anders voor abonnementsaankopen
  • Als je SCRUFF Pro hebt gekocht via Google Play en nu SCRUFF gebruikt op een iOS-apparaat, neem dan contact op met ondersteuning voor extra hulp.