Deelt SCRUFF locatiegegevens met locatiedatabrokers van derden?

Deelt SCRUFF locatiegegevens met locatiedatabrokers van derden?

Nee, Perry Street Software deelt geen locatiegegevens met locatiedatabrokers van derden, inclusief bekende bedrijven en bedrijven die worden genoemd door de New York Times in: https://www.nytimes.com/interactive/2019/12/19/opinion/location-tracking-cell-phone.html