Privacy bij Perry Street Software

Privacy doet ertoe.

Als een van de grootste door queer personen beheerde softwarebedrijven ter wereld, en uitgever van twee van de meest gebruikte LGBTQ+ mobiele datingapps in de appstore, -- SCRUFF en Jack'd -- weten en voelen wij bij Perry Street waarom deze kwesties belangrijk zijn voor onze community en voor onze wereld.

De waarden van Perry Street Software hebben ons ertoe gebracht moeilijke beslissingen te nemen die ons onderscheiden van de rest van onze sector:

Geen login met Facebook

Perry Street Software integreert opzettelijk niet met Facebook, Instagram of andere sociale netwerksystemen,
die gebruikers van onze app merken wanneer ze zich aanmelden bij hun profielen.

Geen advertentienetwerken van derden

In 2018, in reactie op de komst van nieuwe privacywetgeving in Europa genaamd GDPR, besloot Perry Street
Software om alle advertenties van derden in haar apps te verwijderen. Door deze beslissing loopt het bedrijf steeds inkomsten mis, maar het helpt tegelijkertijd de identiteit van onze leden te beschermen. Bekijk een video van onze CEO die deze geschiedenis verklaart.

Geen verkoopgegevens

Vanaf het begin heeft Perry Street Software nooit ledenlijsten gedeeld of verkocht aan derde partijen. Lees meer over de geschiedenis achter ons besluit.

Politieke belangenbehartiging

Perry Street Software was een van de drie grootste donoren voor steun aan CCPA in 2020, een baanbrekende privacywet in Californië. Perry Street Software blijft zich betrekken bij het technologiebeleid in Washington, D.C. We organiseren ontmoetingen met senatoren en congresleden om ervoor te zorgen dat de stem van de LGBTQ-community wordt gehoord wanneer cruciale beslissingen worden genomen over vrijheid van meningsuiting, appstore-beleid, en regulering van sociale media.

* * *

In tegenstelling tot andere bedrijven in Silicon Valley, bouwen wij een app die we zelf gebruiken en delen met onze vrienden en geliefden. Daarom hebben wij het gevoel dat de beslissingen die wij als bedrijf nemen op één lijn liggen met de belangen van onze community.

Lees ons volledige privacybeleid, en als je nog vragen hebt, kun je ons altijd bereiken via onze 24/7 helpdesk

Eric Silverberg

CEO, Perry Street Software