Veranderingen op het gebied van etniciteit

Etniciteit wordt standaard alleen weergegeven op andere profielen voor leden die zelf een profiel hebben waarop een etniciteit is aangeduid.

Profielen die geen etniciteit specificeren, zien de Etniciteit op andere profielen niet.

Etniciteit op je profiel toevoegen of verwijderen

1. Open SCRUFF en tik op het Account-icoontje.
  2. Tik op Profiel bewerken om het scherm van de Profieleditor te laden.
  3. Scrol omlaag naar de sectie met de titel Lichaam en tik op het veld Etniciteit.
  4. Selecteer een optie in het menu om je etniciteit aan te geven. Kies Wissen om je etniciteitsselectie te verwijderen.
  5. Tik op Opslaan als je klaar bent.