Verdwijnende foto's en video's

Verdwijnende foto's en video's

Over verdwijnende foto's en video's

Deel foto's en video's die na één keer bekijken verdwijnen, of deel ze normaal om ze in de chat te bewaren.

  • Houd er rekening mee dat je verdwijnende foto's of video's niet meer kunt bekijken zodra je ze hebt verzonden.
  • Je verdwijnende foto's en video's kunnen slechts één keer worden bekeken door de ontvanger.
  • Om de privacy van onze leden te beschermen, zijn schermafbeeldingen van foto's in chat en privé-albums uitgeschakeld.

 

Hoe kan ik verdwijnende foto's en video's versturen?

Vanuit camera-album of SCRUFF albums

  1. Tik op het galerie-/foto-icoon in de chatbalk.
  2. Tik op Camera-album, Recent of Albums.
    • Gratis leden selecteren een foto of video
    • Pro-leden kunnen maximaal 10 foto's en video's selecteren
  3. Tik op de verzendknop en dan verdwijnend versturen.


Van de camera

  1. Tik op het camera-icoon in de chatbalk.
  2. Maak een foto of video.
  3. Tik op verdwijnend versturen.

Voor meer details over het versturen van foto's en video's in chat, bezoek chatfuncties.