Wat gebeurt er wanneer ik een ander lid blokkeer?
Wanneer je een ander lid blokkeert:
- Hun profiel verdwijnt van jouw Ontdek-, In de buurt-, Favorieten-, en Berichtenoverzichten
- Jouw profiel verdwijnt van hun Ontdek-, In de buurt-, Favorieten-, en Berichtenoverzichten
- Jouw chatgeschiedenis met het profiel wordt gewist
- Je kunt geen Woof naar elkaar sturen. Woofs die voor de blokkering zijn verzonden of ontvangen, blijven zichtbaar
- Je kunt elkaar niet bekijken. Bekeken profielen van voor de blokkering blijven zichtbaar
- Hun profiel verschijnt in je blokkeerlijst (Beheren verborgen/geblokkeerd, in instellingen). Tik op het profiel in de lijst om de blokkering te verwijderen