Οδηγίες προφίλ

Οδηγίες προφίλ

Το SCRUFF είναι υπερήφανα μια σεξουαλικά θετική κοινότητα. Εφαρμόζουμε αυτές τις πολιτικές, ώστε η εφαρμογή μας να παραμένει προσβάσιμη από την κοινότητα αυτή μέσω των καταστημάτων εφαρμογών.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρούμε κατά τη διακριτική μας ευχέρεια τις δημόσιες φωτογραφίες και κείμενα προφίλ που δεν συμμορφώνονται με αυτές τις οδηγίες.

Αν λάβεις την ειδοποίηση ότι το προφίλ σου παραβιάζει τις οδηγίες περιεχομένου του SCRUFF, σημαίνει ότι το προφίλ σου περιλαμβάνει ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω:

 

PROFILE PHOTO 

ΓΥΜΝΟ

  • Δεν επιτρέπονται οι φωτογραφίες με τα γεννητικά όργανα (πλήρως ή μερικώς) εκτεθειμένα ή καλυμμένα αλλά σαφώς ορατά (π.χ. μέσα από δικτυωτά ή βρεγμένα ρούχα κ.λπ.).
  • Δεν επιτρέπονται οι φωτογραφίες ατόμων που επιδεικνύουν ή κρατούν το πέος τους σε στύση, είτε αυτό είναι ορατό είτε καλυμμένο.

ΣΕΞ

  • Δεν επιτρέπονται οι φωτογραφίες με προκλητικές στάσεις ή σεξουαλικές πράξεις (πραγματικές, εικονογραφημένες, προσομοιωμένες ή μερικώς καλυμμένες).
  • Δεν επιτρέπονται οι φωτογραφίες με προκλητικές αγκαλιές ή εκφράσεις προσώπου που σχετίζονται με σεξουαλικές πράξεις.
  • Δεν επιτρέπονται οι φωτογραφίες με προκλητικά ρούχα ή φετιχιστικό εξοπλισμό (π.χ. φίμωτρα, μάσκες, σεξουαλικά βοηθήματα κ.λπ.).
  • Δεν επιτρέπονται οι φωτογραφίες που να εμφανίζουν σπέρμα (ή οποιοδήποτε υγρό που μοιάζει με σπέρμα ή εκσπερμάτιση) πάνω σε οτιδήποτε.

ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

  • Δεν επιτρέπονται οι φωτογραφίες ατόμων κάτω των 18 ετών.

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

  • Δεν επιτρέπονται οι φωτογραφίες με παράνομες ναρκωτικές ουσίες, χρήση ναρκωτικών ή σύνεργα χρήσης ναρκωτικών.

ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ/ΠΡΟΚΛΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

  • Δεν επιτρέπονται οι φωτογραφίες με βίαιες πράξεις προς τον εαυτό σου, κάποιον άλλον ή ζώα και οι φωτογραφίες με αίμα (είτε αληθινό είτε ψεύτικο).
  • Δεν επιτρέπονται οι φωτογραφίες με πιστόλια, μαχαίρια ή άλλα όπλα (είτε αληθινά είτε ψεύτικα).
  • Δεν επιτρέπονται οι φωτογραφίες με πράξεις, χειρονομίες ή σύμβολα ρατσισμού, μισαλλοδοξίας ή προκατάληψης.

ΚΟΛΑΖ

  • Δεν επιτρέπονται τα κολάζ ή οι συνθέσεις πολλών φωτογραφιών.

ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΟΝΤΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

  • Δεν επιτρέπονται οι φωτογραφίες στις οποίες είναι ορατό μόνο ένα μέρος του σώματος (π.χ. μόνο το στόμα, μόνο η μύτη, μόνο ο αφαλός, μόνο το πόδι κ.λπ.).

ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ

  • Τα μέλη που χρησιμοποιούν τη φωτογραφία κάποιου άλλου ως δική τους απομακρύνονται οριστικά από το SCRUFF.

ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ SCRUFF

  • Δεν επιτρέπονται οι φωτογραφίες ανθρώπων που δεν είναι αναγνωρίσιμα μέλη της κοινότητας του SCRUFF (διασημότητες, πλήθη, περισσότερα από δύο άτομα, στολές που καλύπτουν πρόσωπο και σώμα κ.λπ.).
  • Δεν επιτρέπονται οι φωτογραφίες που δεν απεικονίζουν τουλάχιστον ένα μέρος του σώματός σου.
  • Δεν επιτρέπονται οι φωτογραφίες με κατοικίδια ή άλλα ζώα, εκτός αν βρίσκεσαι κι εσύ στη φωτογραφία.
  • Δεν επιτρέπονται οι φωτογραφίες ή οι εικόνες που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.
  • Δεν επιτρέπονται οι φωτογραφίες τοπίων, ζώων, κτηρίων, κινούμενων σχεδίων ή meme.
  • Δεν επιτρέπονται οι θολές ή παραμορφωμένες φωτογραφίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ/ΠΟΡΝΕΙΑ

  • Δεν επιτρέπονται οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται για τη διαφήμιση υπηρεσιών, προϊόντων, εκδηλώσεων, ιστότοπων ή εφαρμογών.

ΕΠΙΚΑΛΥΜΜΕΝΗ/ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

  • Δεν επιτρέπονται οι φωτογραφίες που να περιλαμβάνουν κείμενο, emoji, αυτοκόλλητα, φίλτρα, θεματικά πλαίσια, υδατογραφήματα ή πιξελιασμένα σημεία.

 

ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΦΙΛ, ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ HASHTAG

ΑΝΑΡΜΟΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

  • Δεν επιτρέπονται οι βρισιές, ακόμη και συντομογραφημένες, συγκαλυμμένες ή ανολοκλήρωτες.
  • Δεν επιτρέπονται οι φράσεις που έχουν στόχο να απειλήσουν, να εκφοβίσουν, να παρενοχλήσουν, να δυσφημίσουν ή να προσβάλλουν άλλο άτομο.
  • Δεν επιτρέπονται οι φράσεις που υποκινούν ρατσισμό, μισαλλοδοξία, προκατάληψη, μίσος ή σωματική βλάβη οποιουδήποτε είδους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ/ΠΟΡΝΕΙΑ

  • Δεν επιτρέπεται η διαφήμιση υπηρεσιών, προϊόντων, εκδηλώσεων, ιστότοπων ή εφαρμογών.
  • Δεν επιτρέπεται η διαφήμιση υπηρεσιών μασάζ ή συνοδείας.
  • Δεν επιτρέπονται οι αριθμοί τηλεφώνου ή τα ονόματα χρήστη κοινωνικών δικτύων στο όνομα ή το κείμενο του προφίλ σου.

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

  • Δεν επιτρέπεται η αναφορά σε παράνομα ναρκωτικά ή σεξ υπό την επήρεια ναρκωτικών (π.χ. chemsex).

 

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Αυτό που κάνει το SCRUFF να ξεχωρίζει είναι η κοινότητά μας και είμαστε υπερήφανοι που έχουμε δημιουργήσει έναν διασκεδαστικό χώρο χωρίς αποκλεισμούς, όπου όλα τα μέλη μας σε όλο τον κόσμο μπορούν να είναι ο εαυτός τους με ελευθερία και αυθεντικότητα. Ως η μεγαλύτερη εφαρμογή γνωριμιών που ανήκει σε ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα και βρίσκεται υπό τη διαχείριση ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, δεν φτιάχνουμε απλώς την εφαρμογή, τη χρησιμοποιούμε κιόλας. Και δεσμευόμαστε πλήρως να φροντίσουμε ώστε το SCRUFF να παραμείνει ένας φιλικός και ασφαλής χώρος για όλους.

Για τον σκοπό αυτόν, διατηρούμε το δικαίωμα να καταργούμε ανά πάσα στιγμή τα προφίλ που δεν συνάδουν με τις παρακάτω οδηγίες συμπεριφοράς της κοινότητας. Για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το τι επιτρέπεται στις φωτογραφίες και τα κείμενα προφίλ, διαβάστε τις παραπάνω οδηγίες προφίλ. Οι Όροι Υπηρεσίας καλύπτουν όλα αυτά τα θέματα ακόμη πιο αναλυτικά.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ
Έχουμε μια πολιτική μηδενικής ανοχής απέναντι στο περιεχόμενο που προάγει ή ανέχεται τη βία, το μίσος ή τις διακρίσεις λόγω φυλής, εθνοτικής καταγωγής, εθνικότητας, θρησκείας, αναπηρίας, ηλικίας, ταυτότητας φύλου ή οροκατάστασης.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ
Απαγορεύεται αυστηρά στο SCRUFF οποιαδήποτε συμπεριφορά που αποτελεί εκφοβισμό, διαπόμπευση, εξύβριση, παρενόχληση, τρολάρισμα ή επίθεση.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ
Δεν ανεχόμαστε τους ψεύτικους λογαριασμούς, οπότε μην προσποιηθείς ότι είσαι κάποιος άλλος (π.χ. κάποια διασημότητα). Αν πιστεύεις ότι κάποιος παριστάνει εσένα ή ένα άτομο που γνωρίζεις, χρησιμοποίησε το κουμπί αναφοράς, ώστε να διερευνήσουμε το θέμα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Αν δεν έχεις τα δικαιώματα μιας φωτογραφίας ή εικόνας, μην τη συμπεριλάβεις στο προφίλ σου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
H συζήτηση περί διακίνησης ναρκωτικών, εξαπάτησης, παράνομων σεξουαλικών πράξεων, απειλών, φωτογραφιών με ναρκωτικά ή σύνεργα χρήσης ναρκωτικών, ή οτιδήποτε άλλου αντιβαίνει στη νομοθεσία, καθώς και η προώθηση τέτοιας δραστηριότητας, δεν επιτρέπεται στο SCRUFF. Αν κάτι είναι παράνομο εκτός εφαρμογής, μην το κάνεις ούτε εδώ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
Η διαφήμιση, η πώληση και οποιαδήποτε άλλη προώθηση δεν επιτρέπονται στο SCRUFF. Περιλαμβάνονται οι σεξουαλικές υπηρεσίες, όπως η συνοδεία και το μασάζ.

Αν έχεις να προωθήσεις κάποια εκδήλωση, θέλουμε σίγουρα να μάθουμε για αυτή, απλώς όχι μέσω του προφίλ σου. Επισκέψου τη διεύθυνση scruff.com/events για να καταχωρίσεις την εκδήλωσή σου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ
Δεν επιτρέπεται ούτε η αποστολή μηνυμάτων ούτε η δημιουργία λογαριασμών με σκοπό την καθοδήγηση μελών προς κάποια επιχείρηση ή εξωτερικό ιστότοπο.

Μην ζητήσεις ποτέ προσωπικά οικονομικά στοιχεία (και μην κοινοποιήσεις τα δικά σου), όπως το PayPal, το Venmo, οι λίστες επιθυμιών του Amazon κ.λπ., με σκοπό τη λήψη χρημάτων ή προϊόντων από άλλους χρήστες του SCRUFF.

 

Οι σύνδεσμοι προς τα προφίλ σου στο Facebook, το Instagram, το Twitter ή τις πλατφόρμες βιντεοπαιχνιδιών επιτρέπονται στην ενότητα «Κοινωνικά δίκτυα» του προφίλ σου. Το περιεχόμενο των εξωτερικών συνδέσμων πρέπει να συμμορφώνεται με τις παραπάνω οδηγίες. Διαφορετικά, θα αφαιρείται.

Οι σύνδεσμοι προς προσωπικούς ιστότοπους ή μικρές επιχειρήσεις γενικά επιτρέπονται, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν τοποθετηθεί στο πεδίο «Αρχική σελίδα» και συμμορφώνονται με τις παραπάνω οδηγίες.

Οι σύνδεσμοι και το κείμενο που σχετίζονται με υπηρεσίες μηνυμάτων εκτός όσων αναφέρονται παραπάνω απαγορεύονται και θα αφαιρούνται.

Το SCRUFF διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί συνδέσμους κατά τη διακριτική του ευχέρεια.

 

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ

Είμαστε μια κοινότητα που στηρίζεται στη συμπεριληπτικότητα και αναμένουμε από όλα τα μέλη μας να σέβονται το ένα το διαφορετικό υπόβαθρο, βιώματα, απόψεις και πεποιθήσεις του άλλου, καθώς και να συμπεριφέρονται στους άλλους όπως θέλουν να συμπεριφέρονται οι άλλοι στους ίδιους.
  1. Αν εντοπίσεις κάποιον που παραβιάζει τις παραπάνω οδηγίες, μπορείς να τον αναφέρεις πατώντας το κουμπί αναφοράς στην επάνω δεξιά γωνία του προφίλ του και επιλέγοντας Αναφορά. Η ομάδα μας θα εξετάσει το προφίλ του μέλους αυτού και θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα. Μπορείς να μάθεις περισσότερα σχετικά με την αναφορά προφίλ εδώ.
  2. Αν κάποιος σε ενοχλήσει, χωρίς να παραβιάσει κανέναν κανόνα, σου προτείνουμε να πατήσεις το κουμπί αναφοράς στην επάνω δεξιά γωνία του προφίλ του και να επιλέξεις Μπλοκ. Έτσι, θα πάψετε να βλέπετε ο ένας τον άλλον στο πλέγμα προφίλ και δεν θα μπορείτε να επικοινωνήσετε μεταξύ σας.

Για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το τι επιτρέπεται στις φωτογραφίες και τα κείμενα προφίλ, διαβάστε τις παραπάνω οδηγίες προφίλ. Οι Όροι Υπηρεσίας καλύπτουν όλα αυτά τα θέματα ακόμη πιο αναλυτικά.

 


    • Related Articles

    • Οδηγίες για τις φωτογραφίες προσώπου

      Το SCRUFF ανιχνεύει αυτόματα τα χαρακτηριστικά σου όταν ανεβάζεις μια φωτογραφία προφίλ. Όταν το πρόσωπό σου είναι παρόν στη φωτογραφία, πρέπει να είναι φαίνεται καθαρά. Οι φωτογραφίες που παραβιάζουν τις οδηγίες για τις φωτογραφίες προσώπου έχουν ...
    • Επαλήθευση προφίλ

      Τι είναι η επαλήθευση προφίλ; Προσπαθούμε να κάνουμε το SCRUFF όλο και πιο ασφαλές. Επαληθεύουμε την ταυτότητά σου χρησιμοποιώντας την κύρια φωτογραφία του προφίλ σου και μερικές πόζες που σου ζητάμε να πάρεις. Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για ...
    • Αιτήματα λήψης προφίλ

      Τα μέλη του SCRUFF μπορούν ανά πάσα στιγμή να ζητήσουν τη λήψη ενός αντιγράφου των δεδομένων που έχουν παράσχει και/ή δημιουργήσει κατά τη χρήση της υπηρεσίας μας. Όταν λαμβάνουμε ένα τέτοιο αίτημα, στέλνουμε στο εν λόγω μέλος μια ειδοποίηση εντός ...
    • Διαγράψτε οριστικά το προφίλ μου

      Αν πιστεύεις ότι δεν πρόκειται να ξαναχρησιμοποιήσεις το SCRUFF, μπορείς να ζητήσεις την οριστική διαγραφή του προφίλ σου. Έχε υπόψη ότι δεν θα μπορείς να ξαναενεργοποιήσεις το προφίλ σου ή να δεις προηγούμενες συνομιλίες, άλμπουμ, γουφ, επισκέψεις ή ...
    • ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

      Αυτό που κάνει το SCRUFF να ξεχωρίζει είναι η κοινότητά μας και είμαστε υπερήφανοι που έχουμε δημιουργήσει έναν διασκεδαστικό χώρο χωρίς αποκλεισμούς, όπου όλα τα μέλη μας σε όλο τον κόσμο μπορούν να είναι ο εαυτός τους με ελευθερία και ...