ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Αυτό που κάνει το SCRUFF να ξεχωρίζει είναι η κοινότητά μας και είμαστε υπερήφανοι που έχουμε δημιουργήσει έναν διασκεδαστικό χώρο χωρίς αποκλεισμούς, όπου όλα τα μέλη μας σε όλο τον κόσμο μπορούν να είναι ο εαυτός τους με ελευθερία και αυθεντικότητα. Ως η μεγαλύτερη εφαρμογή γνωριμιών που ανήκει σε ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα και βρίσκεται υπό τη διαχείριση ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, δεν φτιάχνουμε απλώς την εφαρμογή, τη χρησιμοποιούμε κιόλας. Και δεσμευόμαστε πλήρως να φροντίσουμε ώστε το SCRUFF να παραμείνει ένας φιλικός και ασφαλής χώρος για όλους.

Για τον σκοπό αυτόν, διατηρούμε το δικαίωμα να καταργούμε ανά πάσα στιγμή τα προφίλ που δεν συνάδουν με τις παρακάτω οδηγίες συμπεριφοράς της κοινότητας. Για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το τι επιτρέπεται στις φωτογραφίες και τα κείμενα προφίλ, διαβάστε τις παραπάνω οδηγίες προφίλ. Οι Όροι Υπηρεσίας καλύπτουν αυτό το θέμα ακόμη πιο αναλυτικά.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ
Έχουμε μια πολιτική μηδενικής ανοχής απέναντι στο περιεχόμενο που προάγει ή ανέχεται τη βία, το μίσος ή τις διακρίσεις λόγω φυλής, εθνοτικής καταγωγής, εθνικότητας, θρησκείας, αναπηρίας, ηλικίας, ταυτότητας φύλου ή οροκατάστασης.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ
Απαγορεύεται αυστηρά στο SCRUFF οποιαδήποτε συμπεριφορά που αποτελεί εκφοβισμό, διαπόμπευση, εξύβριση, παρενόχληση, τρολάρισμα ή επίθεση.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ
Δεν ανεχόμαστε τους ψεύτικους λογαριασμούς, οπότε μην προσποιηθείς ότι είσαι κάποιος άλλος (π.χ. κάποια διασημότητα). Αν πιστεύεις ότι κάποιος παριστάνει εσένα ή ένα άτομο που γνωρίζεις, κάνε αναφορά του προφίλ του, ώστε να διερευνήσουμε το θέμα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Αν δεν έχεις τα δικαιώματα μιας φωτογραφίας ή εικόνας, μην τη συμπεριλάβεις στο προφίλ σου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
H συζήτηση περί διακίνησης ναρκωτικών, εξαπάτησης, παράνομων σεξουαλικών πράξεων, απειλών, φωτογραφιών με ναρκωτικά ή σύνεργα χρήσης ναρκωτικών, ή οτιδήποτε άλλου αντιβαίνει στη νομοθεσία, καθώς και η προώθηση τέτοιας δραστηριότητας, δεν επιτρέπεται στο SCRUFF. Αν κάτι είναι παράνομο εκτός εφαρμογής, μην το κάνεις ούτε εδώ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
Η διαφήμιση, η πώληση και οποιαδήποτε άλλη προώθηση δεν επιτρέπονται στο SCRUFF. Περιλαμβάνονται οι σεξουαλικές υπηρεσίες, όπως η συνοδεία και το μασάζ.

Αν έχεις να προωθήσεις κάποια εκδήλωση, θέλουμε σίγουρα να μάθουμε για αυτή, απλώς όχι μέσω του προφίλ σου. Επισκέψου τη διεύθυνση scruff.com/events για να καταχωρίσεις την εκδήλωσή σου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ
Δεν επιτρέπεται ούτε η αποστολή μηνυμάτων ούτε η δημιουργία λογαριασμών με σκοπό την καθοδήγηση μελών προς κάποια επιχείρηση ή εξωτερικό ιστότοπο.

Μην ζητήσεις ποτέ προσωπικά οικονομικά στοιχεία (και μην κοινοποιήσεις τα δικά σου), όπως το PayPal, το Venmo, οι λίστες επιθυμιών του Amazon κ.λπ., με σκοπό τη λήψη χρημάτων ή προϊόντων από άλλους χρήστες του SCRUFF.

 

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ
Είμαστε μια κοινότητα που στηρίζεται στη συμπεριληπτικότητα και αναμένουμε από όλα τα μέλη μας να σέβονται το ένα το διαφορετικό υπόβαθρο, βιώματα, απόψεις και πεποιθήσεις του άλλου, καθώς και να συμπεριφέρονται στους άλλους όπως θέλουν να συμπεριφέρονται οι άλλοι στους ίδιους.

  1. Αν εντοπίσεις κάποιον που παραβιάζει τις παραπάνω οδηγίες, μπορείς να τον αναφέρεις πατώντας το κουμπί αναφοράς στην επάνω δεξιά γωνία του προφίλ του και επιλέγοντας Αναφορά. Η ομάδα μας θα εξετάσει το προφίλ του μέλους αυτού και θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα. Μπορείς να μάθεις περισσότερα σχετικά με την αναφορά προφίλ εδώ.
  2. Αν κάποιος σε ενοχλήσει, χωρίς να παραβιάσει κανέναν κανόνα, σου προτείνουμε να πατήσεις το εικονίδιο του μενού και να επιλέξεις Μπλοκ. Έτσι, θα πάψετε να βλέπετε ο ένας τον άλλον στο πλέγμα προφίλ και δεν θα μπορείτε να επικοινωνήσετε μεταξύ σας. Μάθε περισσότερα σχετικά με το μπλοκάρισμα προφίλ εδώ.

Για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το τι επιτρέπεται στις φωτογραφίες και τα κείμενα προφίλ, διαβάστε τις παραπάνω οδηγίες προφίλ. Οι Όροι Υπηρεσίας καλύπτουν όλα αυτά τα θέματα ακόμη πιο αναλυτικά.

 


    • Related Articles

    • Οδηγίες προφίλ

      Το SCRUFF είναι υπερήφανα μια σεξουαλικά θετική κοινότητα. Εφαρμόζουμε αυτές τις πολιτικές, ώστε η εφαρμογή μας να παραμένει προσβάσιμη από την κοινότητα αυτή μέσω των καταστημάτων εφαρμογών. Διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρούμε κατά τη διακριτική μας ...
    • Κοινοποίηση δεδομένων και διαφημιστικά δίκτυα τρίτων

      Το SCRUFF αναγνωρίζει πάντα τη μοναδική ευθύνη που φέρει απέναντι στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, ιδίως όσον αφορά την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των μελών του. Γνωρίζουμε πόσο ευαίσθητο δεδομένο είναι η οροκατάσταση και πόσο έχει χρησιμοποιηθεί στο ...
    • Το απόρρητο στην Perry Street Software

      Η ιδιωτικότητα είναι σημαντική. Ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες λογισμικού που ανήκουν σε κουίρ άτομα στον κόσμο και δημιουργοί δύο από τις πιο διαδεδομένες ΛΟΑΤΚΙ+ εφαρμογές γνωριμιών στα καταστήματα εφαρμογών, του SCRUFF και του Jack'd, όσοι ...
    • Σεξουαλική υγεία

      ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ Καθώς ο κορωνοϊός (COVID-19) εξακολουθεί να εξαπλώνεται παγκοσμίως, η διατήρηση ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος είναι σημαντικότερη από ποτέ. Για τα οροθετικά άτομα, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να διατηρούν υψηλό τον ...